MOTORNA I INDUSTRIJSKA ULJA, SREDSTVA ZA OBRADU METALA, MAZIVE MASTI, ANTIFRIZI, TECNOSTI ZA PRANJE VETROBRANA, ADBLUE, ADITIVI ZA GORIVA...
Slide 1 Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9 Slide 10
Novosti

Decembar 2016  -  Adeco na 16. Godišnjoj skupštini Poslovnog udruženja „Međunarodni transport“

Beograd, 09. decembar 2016. – Kompanija Adeco učestvovala je na 16. Godišnjoj skupštini Poslovnog udruženja „Međunarodni transport“, koja je organizovana u beogradskom Sava centru. Sa svojim štandom Adeco se predstavio i na sajmu  „Truck Business Fair - TBF“, koji se tradicionalno organizuje u okviru pratećeg dela programa.

Radni deo 16. Skupštine podrazumevao je manifestaciju pod nazivom „Dijalogom do razumevanja i boljih uslova poslovanja“, u okviru koje je organizovana panel diskusija na temu elektronskog poslovanja u oblasti izdavanja i razduženja dozvola za prevoz.

Adeco je na svom izlagačkom štandom predstavio program motornih ulja i specijalnih tečnosti za teretna vozila. Pored toga, bila je ovo prilika za susret sa kolegama, posete ostalim štandovima kao i sa ostvarivanje saradnje sa novim partnerima.

Kao jedan od sponzora nagradne igre, kompanija Adeco je obradovala dva srećna dobitnika sa po 60 litara sredstva za pranje vetrobrana „Arctic flash“.

 

Novembar 2016  -  Proslava 25 godina kompanije Adeco

Novi Sad, 26. novembar 2016. – Povodom obeležavanja 25 godina kompanije, u predivnom ambijentu restorana „Ribarac“ na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, održana je centralna proslava ovog značajnog jubileja. 

Događaju je prisutvovalo oko 300 zvanica, poslovnih partnera, prijatelja kompanije i zaposlenih u Adeco-u. Tom prilikom, mnogobrojnim zvanicama, obratili su se Miroslav Gvozdenović, osnivač i Nikola Gvozdenović,direktor kompanije Adeco. 

„Odluku da osnujem preduzeće Adeco doneo sam 1991. godine, razmišljajući kakva budućnost čeka moje sinove kada jednog dana budu završili škole. Takođe, moje iskustvo, dok sam kao inženjer radio u Rafineriji nafte Novi Sad, mi je govorilo da velikom proizvođaču poput Rafinerije nije bilo u interesu da podmiruje potrebe kupaca za malim količinima proizvoda na teritoriji tadašnje Jugoslavije. Bila su to ulja i omekšivači za gumarsku i kablovsku, tekstilnu i kožarsku industriju. Tu sam video šansu za malo porodično preduzeće“ – istakao je Miroslav Gvozdenović, osnivač Adeco-a. 

Pozdravivši prisutne, Nikola Gvozdenović, direktor Adeco-a je između ostalog istakao – „Naš plan je da se u godinama koje dolaze još više približimo našim kupcima. Nastojaćemo, da kupcima, kroz naše proizvode i usluge prenesemo inovacije koje propisuju proizvođači motora i opreme, trendove u svetu, koji iako sporo, ipak dolaze i na naša tržišta. Nastavićemo da radimo na edukaciji naših zaposlenih u cilju sticanja novih znanja i povećanju njihove efikasnosti, kao i na edukaciji kupaca i razvoju njihove svesti o primeni i kvalitetu naših proizvoda. Proširenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta, kroz investicije u novu opremu u proizvodnji biće imperativ u periodu koji je pred nama.“ 

Bila je ovo prilika da se Adeco prigodnim poklonima zahvali svojim zaposlenima sa najdužim radnim stažom, u proseku preko 20 godina. Poklone zaposlenima uručuio je Miroslav Gvozdenović. Takođe, ovom prigodom Nikola Gvozdenović je uručio zahvalnice i poklone poslovnim partnerima sa kojima Adeco ima višegodišnuuspešnu saradnju. 

Uz prigodan zabavni program, za koji se pobrinuo tamburaški ansambl „Zorule“, nastavljena je proslava. 

 

Novembar 2016  -  Konferencija za medije povodom 25 godina kompanije Adeco

U čast obeležavanja 25 godina postojanja kompanije, u sredu 16. novembra, održana je konferencija za medije u prostorijama Adeco-a. Tom prilikom, mnogobrojnim predstavnicima medija, obratili su se Nikola Gvozdenović, direktor i Miloš Gvozdenović, komercijalni direktor kompanije Adeco.

Nikola Gvozdenović, direktor kompanije Adeco osvrnuo se na period od osnivanja 1991. godine, pa sve do danas, istaknuvši ključne trenutke razvoja kompanije i predstavio strateške pravce razvoja u narednom periodu koji su zasnovani na daljem unapređenju prodajnih i proizvodnih kapaciteta. „Danas zapošljavamo oko 50 zaposlenih, od toga je skoro 30% sa visokom i višom stručnom spremom. Prosečna starost zaposlenih je 43 godine.Svi naši zaposleni su svojim radom, znanjem i iskustvom doprineli da Adeco postane ono što jeste danas, da od sna jednog čoveka, preraste u porodičnu kompaniju, prepoznatljivog brenda kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu“, istakao je Nikola Gvozdenović, direktor Adeco-a.

Proizvodni asortiman čini preko 200 artikala, koji su svrstani u 6 osnovnih grupa proizvoda: motorna ulja,industrijska ulja, masti, antifrizi, auto kozmetika i AdBlue, u čijoj proizvodnji je Adeco jedan od lidera na tržištu Srbije.Od 2014. godine Adeco beleži značajan porast izvoza, koji je u ukupnom prometu učestvovao sa 25%, da bi u 2015. godini učešće izvoza iznosilo 30 % ukupnog prometa. Glavna izvozna tržišta u ovom periodu bila su zemlje bivše Jugoslavije (Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Kosovo).

„Do kraja 2016. godine planiramo da izvoz bude preko 40% ukupnog prometa. U prilog ovoj činjenici govore i nova tržišta koja smo uspeli da osvojimo, a to su Mađarska, Bugarska i Grčka. Rezultati za prvih 9 meseci ove godine govore da je poslovni promet veći za 18,82% dok je izvoz za isti period ove godine u odnosu na prošlu veći za 38%, a fizički obim prodaje veći je za 27,78%“, naveo je Miloš Gvozdenović, komercijalni direktor Adeco-a.

U narednih 5 godina planira se proširenje prodaje i na ostale zemlje Evrope, kao i na druge kontinente kao što su, pre svega, tržišta Azije i Afrike.

Predstavnici medija imali su priliku da obiđu i proizvodno-skladišni deo kompanije Adeco i da se uvere u najviše proizvodne i tehnološke standarde koji se primenjuju.

 

Oktobar 2016  -  SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI ZA ADECO

Pored mnogobrojnih serifikata, ADECO je postao i nosioc sertifikata bonitetne izvrsnosti koji dodeljuje Bisnode Srbija. Bisnode međunarodnom metodologijom, urađena je analiza svih privrednih subjekata u Republici Srbiji za 2016. godinu. Na osnovu poslovnih rezultata za prethodne tri godine, ADECO DOO NOVI SAD je ispunilo uslove za Sertifikat bonitetne uspešnosti sa odličnim rejtingom AA, licencu Dun & Bradstreet, čime je svrstan među 2,7% najuspešnijih privrednih subjekata u Srbiji.

Ova referenca, međunarodni sertifikat, dokaz je višegodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, koja preduzeću ADECO osigurava ugled i poverenje na tržištu, kao i prednost u odnosu na ostala preduzeća iz sličnog segmenta poslovanja.

Sertifikat se, osim u Srbiji, izdaje u regionu i još u 17 evropskih zemalja. Kompanija Bisnode na tržištu Evrope postoji od 1981. godine sa sedištem u Švedskoj, u Srbiji je aktivna od 2011. godine.

 

Come and visit us at Automechanika Frankfurt! Dođite i posetite nas na sajmu Automechanika Frankfurt!

Mart 2015  -  ADECO ovog proleća na 3 međunarodna sajma u regionu

Posetite nas

od 20. do 29. Marta na međunarodnom salonu automobila u Beogradu,

od 9. do 12. Aprila na Automechanika Istanbul i

od 14. do 18. Aprila na međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru.

 

Maj 2014  -  ADECO na 81. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pozivamo Vas da nas posetite na 81. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će se održati u Novom Sadu, od 20. do 26. Maja 2014. godine. Sajam je otvoren svakim danom od 9 do 19 časova. 

ADECO štand se nalazi u hali 10  

 

Mart 2014  -  ADECO na 4. BG CAR SHOW i 8. međunarodnom sajmu motocikala u Beogradu

Pozivamo Vas da nas posetite na 4. BG CAR SHOW i 8. međunarodnom sajmu motocikala, koji će se održati u Beogradu, od 14. do 23. Marta 2014. godine, u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 beogradskog sajma. 

Naš štand će biti smešten u hali 2, nivo B. 

 

Avgust 2013  -  ADECO na 51. Sajmu poljoprivrede u Gornjoj Radgoni (SLO)

 

Pozivamo Vas da nas posetite na 51. Sajmu poljoprivrede, koji će se održati u Gornjoj Radgoni, Slovenija, od 24. do 29. Avgusta 2013. godine, na štandu Autonomne Pokrajine Vojvodine - Pokrajinski Sekretarijat za Privredu, gde će biti predstavljeni najbolji proizvodi i proizvođači iz Vojvodine.

 

Maj 2013  -  Srebrna medalja za ADECO EXTRA SYNTH SAE 10W-40 motorno ulje

ADECO doo je dobitnik diplome sa srebrnom medaljom na 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu za novo polusintetičko motorno ulje za putnička i laka teretna vozila ADECO EXTRA SYNTH SAE 10W-40.

Maj 2013  -  ADECO na jubilarnom 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pozivamo Vas da nas posetite na jubilarnom 80. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će se održati u Novom Sadu, od 18. do 24. Maja 2013. godine. Sajam je otvoren radnim danom od 9 do 18 časova, a vikendom od 9 do 19 časova. 

ADECO štand se nalazi u hali 3  

Maj 2013  -  Novi ADECO proizvodi

Predstavljamo Vam 8 (osam) potpuno novih ADECO proizvoda, dostupnih već u ovom mesecu: polusintetičko motorno ulje EXTRA SYNTH SAE 10W-40, LITIJUM 2 MAST, D2 DIZEL ADITIV ZA POBOLJŠANU MAZIVOST EURO DIZELA, AC BOMB SPRAY, HAND WASH PASTA ZA PRANJE RUKU, pH ULTRA CAR WASH SHAMPOO, TOP GRADE CONCENTRATE i GRANULE ZA UPIJANJE TEČNOSTI.

Više o novim proizvodima pročitajte ovde  

Mart 2013  -  ADECO na 51. međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Pozivamo Vas da nas posetite na 51. međunarodnom salonu automobila i 7. međunarodnom sajmu motocikala i bicikala, koji će se održati u Beogradu, od 22. do 31. Marta 2013. godine. Sajam je otvoren svakim danom od 10 do 20 časova. 

ADECO štand se nalazi u hali 2, nivo b  

Januar 2013  -  Akcija na ADECO proizvode u Februaru

28. Januara, 2013. godine startovala je akcija na 12 dobro poznatih ADECO proizvoda.

Za sve informacije kontaktirajte Vašeg ADECO komercijalistu!

Listu kontakt telefona, komercijalista i terena koji pokrivaju možete pogledati na sledećoj stranici  

 

Maj 2012  -  ADECO na novoj lokaciji

Od 21. Maja meseca tekuće godine, kompletna proizvodnja, magacin, komercijala i administracija preduzeća ADECO je preseljena na novu lokaciju - nova fabrika i nova upravna zgrada, na adresi Temerinski put 109, 21127 Novi Sad.
 
Pored toga, novi telefonski broj je: +381 (0)21 678 00 80.

Mapu lokacije možete pogledati na sledećoj stranici
 

Maj 2012  -  ADECO na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pozivamo Vas da nas posetite na 79. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će se održati u Novom Sadu, od 12. do 18. Maja 2012. godine. Sajam je otvoren svakim radnim danom od 9 do 18 časova, vikendom do 19 časova.

Naš otvoreni štand se nalazi na "otvorenom prostoru" 112 (115), Aleja Nacija, u blizini hotela Sajam.

Januar 2012  -  Akcijska ponuda ADECO proizvoda

 
Povodom obeležavanja 20 godina poslovanja, pripremili smo akcijsku ponudu najprodavanijih ADECO proizvoda, po neverovatno niskim cenama.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Vašeg ADECO komercijalistu
 

Avgust 2011  -  ADECO na 1. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Bečeju

 
Posetite ADECO štand na 1. međunarodnom jesenjem poljoprivrednom sajmu, koji će se održati u Bečeju, od 16. do 18. septembra 2011. godine, u sportskoj hali Mladost.

www.poljoprivrednisajam.rs

video link
 

Avgust 2011  -  AKCIJA! ADECO ORANGE FLASH 2 lit.

 
Povodom izrade naše nove boce zapremine 2 litre, od 15. Avgusta do 15. Septembra 2011. godine, organizovali smo promo akciju proizvoda ADECO ORANGE FLASH - sredstvo za pranje vetrobranskih stakala motornih vozila u letnjim uslovima...

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Vašeg ADECO komercijalistu
 

Mart 2011  -  ADECO na 49. MEĐUNARODNOM SALONU AUTOMOBILA

Posetite ADECO štand na 49. MEĐUNARONOM SALONU AUTOMOBILA - MSA (OICA), koji će se održati u Beogradu, od 25. Marta do 3. Aprila 2011. godine.

Naš štand se nalazi u Hali 2, nivo B. Očekujemo Vas!

link
 

Februar 2011  -  Novi cenovnik ADECO proizvoda

Poštovani partneri, obaveštavamo Vas da je došlo do promene cena ADECO proizvoda. Novi cenovnik će se primenjivati od 14. Marta, 2011. godine. U slučaju da Vam nije poslat novi cenovnik, molimo Vas da kontaktirate Vašeg ADECO komercijalistu ili pošaljete zvaničan zahtev na naš e-mail...

Mart 2010  -  ADECO na Beogradskom sajmu u Martu

Posetite ADECO štand na Beogradskom sajmu u Martu:

- 3. BG CAR SHOW i 5. Međunarodni sajam motocikala i bicikala, održaće se od 8. do 14. Marta.
 
- 48. Međunarodni sajam privrednih vozila (OICA) - BEOTRUCK, održaće se od 23. do 27. Marta.
 
Naš štand se nalazi u hali 2, nivo b.
 
Očekujemo Vas...
 

Februar 2010  -  Odobrenje od Daimler-a za ADECO SHPD SAE 15W-40

12. Januara, 2010. godine, ADECO je dobio i zvanično odobrenje (approval) od nemačkog proizvođača motora Daimler za Mercedes-Benz standard 228.3, po kome naše mineralno motorno ulje ADECO SHPD SAE 15W-40 odgovara navedenom standardu.

Pored toga, NOVO u PONUDI je i polusintetičko motorno ulje ADECO SHPD SAE 10W-40, namenjeno podmazivanju teško opterećenih dizel motora transportnih vozila, za koje očekujemo odobrenje...

Novembar 2009  -  Novo u ponudi! - Aerosol proizvodi - Sprejevi

Originalni ADECO proizvodi: Odmrzivač, Start i Odvijač sprej, u našoj ponudi od kraja Novembra meseca, proizvedeni prema starim proverenim recepturama...

Oktobar 2009  -  Frizantin® rashladna tečnost za motore - Antifriz

Originalan ADECO® proizvod obezbeđuje trostruku zaštitu!!!
Sa trostrukom zaštitom od rđe/korozije, pregrevanja i smrzavanja, Frizantin® garantuje dugoročnu pouzdanost funkcionalnog sistema hlađenja. Frizantin® je antifriz idealno pogodan za sve tipove motora i vozila. Proizvodi se od 1993. godine.

Mart 2009  -  Sertifikovan integrisani sistem ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004

12. Februara, 2009. godine, potvrđen je i sertifikovan integrisani sistem menadžmenta kvaliteta i zaštite životne sredine preduzeća ADECO d.o.o. - Novi Sad, u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.
Aktuelni proizvodi

 LANCOL

Dobro poznati i dokazani kvalitet proizvoda LANCOL uskoro u novoj litarskoj boci...

2T SYNTECH

100% Sintetičko, biorazgradivo ulje, namenjeno podmazivanju vanbrodskih vodom i vazduhom hlađenih dvotaktnih benzinskih motora, koji rade s velikim brojem obrtaja... 

ARCTIC FLASH

Specijalno sredstvo za pranje i sprečavanje smrzavanja vetrobranskih stakala motornih vozila, sa pojačanim dejstvom čišćenja. Oplemenjeno je mirisom borovine. Provereno, ne smrzava do -20oC... 

FRIZANTIN G12+


Antifriz koncentrat, namenjen poslednjoj generaciji vozila, obezbeđuje produžen interval zamene, do 5 godina...

FRIZANTIN 100%


Antifriz koncentrat, interval zamene 2 godine... 

FRIZANTIN -40


Antifriz pripremljen za direktnu upotrebu u rashladnim sistemima, ne smrzava do -40oC... 

TRAKTOL MHT SAE 10W-30 i SAE 15W-40

Super univerzalno ulje za traktore namenjeno podmazivanju motora, menjača, diferencijala, mokrih kočnica i hidrauličnih sistema modernih poljoprivrednih mašina...

AUTO ŠAMPON 300 KONCENTRAT

 

Vrlo izdašan i ekonomičan, koncentrovani tečni šampon, koji ima široku primenu u industriji, ali se potvrdio i kao izuzetno efikasan u svakodnevnoj primeni, kod individualnih korisnika i autoperionica...

TRAKTOL HT SAE 80W

Univerzalno ulje za traktore namenjeno podmazivanju menjača, diferencijala, mokrih kočnica i hidrauličnih sistema modernih poljoprivrednih mašina...

4T SAE 30 PLUS

Mineralno motorno ulje namenjeno podmazivanju četvorotaktnih vazduhom hlađenih benzinskim motora kosačica, motokultivatora, traktora, kompresora, generatora (agregata) i sličnih motora kod kojih se preporučuje 4T motorno ulje gradacije SAE 30 i nivoa kvaliteta API SJ/CD...

2T MIX NAUTIC

Visokokvalitetno motorno ulje, mineralne osnove, služi kao dodatak gorivu za podmazivanje savremenih dvotaktnih benzinskih vodom hlađenih vanbrodskih motora. Omogućuje ekonomičnu vožnju i produženi vek trajanja motora... 

2T MIX UNIVERZAL

Mineralno motorno ulje, namenjeno podmazivanju dvotaktnih benzinskih motora sa vazdušnim hlađenjem, zapremine od 20 do 500 ccm. Preporučuje se za podmazivanje motokultivatora, kosilica, motornih testera, mopeda, motocikala, agregata i sličnih motora... 

ORANGE FLASH

Specijalno sredstvo za pranje vetrobranskih stakala motornih vozila, pripremljeno za letnju upotrebu. Omogućuje efikasno uklanjanje insekata, ulja, gara, silikona i ostalih nečistoća...

ADECO doo, Temerinski put 109, 21127 Novi Sad, Srbija | Tel: +381 (0)21 678 00 80; Fax: +381 (0)21 641 16 41