USPEŠNO ZAVRŠENA 2. POSLOVNA KONFERENCIJA KOMPANIJE ADECO – ADECONF 2018 | Adeco


Proizvodnja motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti

Proizvodni program +
ADECO VESTI
14
MAY
USPEŠNO ZAVRŠENA 2. POSLOVNA KONFERENCIJA KOMPANIJE ADECO – ADECONF 2018

Kompanija Adeco je od 10. 12. maja organizovala 2. Poslovni konferenciju – ADECONF 2018, u Kaštelu Ečka, pored Zrenjanina.

Ovogodišnjoj konferenciji prisutvovalo je preko 20 kompanija iz Srbije i inostranstva, sa preko 40 njihovih predstavnika koji su imali priliku da kroz zanimljive prezentacije unaprede svoja znanja o primeni antifriza, AdBlue-a i motornih i hidrauličnih ulja, što je pored međusobnog druženja i razmena ideja bio i cilj ove konferencije. Ove godine konferencija je imala i humanitarni karakter. Prikupljena su znatna novčana sredstva kao pomoć Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece – ŽIVOT. Udruženje se brine o deci koja boluju od najtežih oblika retkih bolesti među kojima je i fatalna Batenova bolest.

U četvrtak, 10 maja, počelo je uvodno veče kojim je i svečano otvoren ADECONF 2018. Prisutne učesnike je, u ime kompanije Adeco, pozdravio Nikola Gvozdenović, generalni direktor. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se predstavnici craft pivare „Razbeerbriga“ iz Novog Sada, koji su služili svoja veoma kvalitetna piva i održali zanimljivo predavanje o njihovoj pivari i istoriji piva.

U petak 11. maja počeo je radni deo konferencije. Ovaj deo konferencije započeo je Miloš Gvozdenović, uvodnom prezentacijom sa temom: „Rezultati kompanije Adeco u prethodnom periodu“, kojom su predstavljene sve one aktivnosti i prodajni rezultati koji su obeležili period između dve konferencije. Nakon toga, Zvonko Ivčeski iz kompanije BASF održao je prezentaciju o ovoj kompaniji kao i o Glysantin antifrizima, istakavši značaj saradnje koji kompanija Adeco ima sa BASF- om. Na ovu prezentaciju nadovezao se Aleksandar Kekić iz kompanije Adeco, koji je predstavio novi antifriz Frizantin® G40®, a koji je nastao upravo kao rezultat saradnje između Adeco-a i BASF-a. Temu antifriza je zaokružio Darijo Jurišić iz JGSP Novi Sad, svojom prezentacijom o praktičnim iskustvima o korišćenju antifriza koje je stekao tokom svoje bogate profesionalne karijere kao šef službe tekućeg održavanja u ovom preduzeću. Potom je usledila prezentacija Dragana Neškovića iz kompanije Adeco sa temom „AdBlue® - Uticaj doziranja tečnosti za izduvne sisteme dizel motora na broj čestica u emisiji izduvnih gasova“. Sa još dve prezentacije završen je radni deo konferencije. Bile su to prezentacije Aleksandra Kekića „ Trendovi u proizvodnji motornih i hidrauličnih ulja“ i prezentacija Darija Jurišića „Iskustva u primeni motornih ulja“.

Nakon završenog radnog dela konferencije usledila je poseta banatskom vinogradu u obližnjem mestu Orlovat. Domaćini su bili članovi Društva vinogradara „Vesela braća“ iz Orlovata. U ambijentu banatskog vinograda uživali smo u neverovatnom gostoprimstvu, izuzetnoj hrani i kvalitetnim lokalnim vinima.

Veče je završeno prigodnom večerom i muzikom tamburaša u Kaštelu Ečka.

Poslenji dan konferencije, subota 12. maj, završen je interesantnim obilaskom Rezervata prirode „Carska bara“. Vožnja brodom i izuzetna priroda bili su odlična prilika za sumiranje utisaka i početak planiranja naredne konferencije.

adeconf-2018-1.jpg adeconf-2018-2.jpg adeconf-2018-3.jpg adeconf-2018-4.jpg adeconf-2018-5.jpg adeconf-2018-6.jpg adeconf-2018-7.jpg adeconf-2018-8.jpg
NAZAD NA VESTI