ODLIČNI REZULTATI EKSPLOATACIONOG ISPITIVANJA UTTO ULJA TRAKTOL HT EXTRA 10W-30 | Adeco


Proizvodnja motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti

Proizvodni program +
ADECO VESTI
6
JUN
ODLIČNI REZULTATI EKSPLOATACIONOG ISPITIVANJA UTTO ULJA TRAKTOL HT EXTRA 10W-30

Rezultati eksploatacionog ispitivanja UTTO ulja ADECO® TRAKTOL HT EXTRA 10W-30 potvrdili su visok kvalitet ovog ulja. Korišćenje UTTO ulja TRAKTOL HT EXTRA 10W-30 u hidrotransmisionim i kočionim sistemima savremenih traktora moguće je do cca 1.500 r/č, što se poklapa sa eksploatacionim periodom iste vrste i kvaliteta ulja i najvećih svetskih proizvođača.

ADECO ® TRAKTOL HT EXTRA SAE 10W-30 je vrhunsko univerzalno transmisiono ulje (UTTO) za traktore koje se proizvodi od odabranih, visoko kvalitetnih baznih ulja i složenog paketa aditiva koji ulju daju karakteristike potrebne da se zadovolje zahtevi za podmazivanje transmisije, hidraulike i mokrih kočnica traktora novih generacija. Ovo ulje je razvijeno prema najnovijim zahtevima vodećih svetskih proizvodjača traktora i transmisija kao što su John Deere, Massey Ferguson, Ford-New Holand and GM, Allison. Takođe se može koristiti u građevinskoj i rudarskoj mehanizaciji koja zahtevaju ovaj nivo kvaliteta.

Eksploataciono ispitivanje, odvijalo se u periodu od leta 2017. godine, do proleća 2018. godine, u PD “Doža Đerđ” iz Bačke Topole.

Preuzmi rezultate ispitivanja

adeco-traktol-10W-30-ekspoataciono-ispitivanje.jpg
NAZAD NA VESTI