I PORED ZEMLJOTRESA, USPEŠAN NASTUP KOMPANIJE ADECO NA MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TIRANI | Adeco


Proizvodnja motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti

Proizvodni program +
ADECO VESTI
28
NOV
I PORED ZEMLJOTRESA, USPEŠAN NASTUP KOMPANIJE ADECO NA MEĐUNARODNOM SAJMU PRIVREDE U TIRANI

Zajedno sa više od stotinu privrednika iz Srbije, kompanija ADECO učestvovala je na Međunarodnom sajmu privrede u Tirani, od 23. do 26. novembra, a u okviru nacionalnog paviljona Srbije, pod sloganom "New energy - new solutions", predstavile su se 23 kompanije asortimanom proizvoda iz sektora industrije, poljoprivrede i usluga. 

Međunarodni sajam privrede u Tirani (Tirana International Fair), predstavlja jednu od najznačajnijih i najposećenijih manifestacija tog tipa u regionu, koja se ove godine održavala po 26. put i okupila izlagače iz više od 20 zemalja. 

Svakako je ovaj sajam bio odlična prilika za sve kompanije, pa i za ADECO, za pokretanje novih poslova.

U ranim jutarnjim časovim 26. novembra, Albaniju je zadesio snažan zemljotres, koji je nažalost odneo I više desetina ljudskih žrtava. Na svu sreću, svi članovi delegacije Privredne komore Srbije, preživeli su ovaj zemljotres bez ikakvih posledica. Važno je istaći da su predstavnici Privredne komore Srbije koji su odreagovali na pravi način u ovoj situaciji.Ovim putem izražavamo podršku svim građanima Albanije da što pre prevaziđu posledice ove ogromne nesreće. Srdačnost i gostoprimstvo koje nam je ovde ukazano, predstavnici kompanije Adeco, nikada neće zaboraviti.

Sajam u Tirani
NAZAD NA VESTI