SARADNJA KOMPANIJA ADECO I BASF SE | Adeco


Proizvodnja motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti

Proizvodni program +
ADECO VESTI
15
NOV
SARADNJA KOMPANIJA ADECO I BASF SE

Kompanija Adeco potpisala je Ugovor o distribuciji i co-brendingu sa kompanijom BASF SE. Ovim Ugovorom Adeco je stekao pravo za distribuciju vrhunskih Glysantin® antifriza koji će na našem tržištu biti plasirani pod brendovima FRIZANTIN G40, FRIZANTIN G30 i FRIZANTIN G48.

Prepoznatljivi brend BASF antifriza, Glysantin®, postaće sastavni deo ponude novih Adeco antifriza koji će se proizvoditi u saradnji sa kompanijom BASF SE. Novi antifrizi unaprediće postojeću ponudu Adeco antifriza ne samo na tržištu Srbije, već i na tržištima regiona.

Tradiciju kompanije BASF SE u proizvodnji antifriza, koja datira od 20-tih godina prošlog veka i višedecenijsko iskustvo kompanije Adeco u proizvodnji antifriza FRIZANTIN, potrošači će najpre moći da prepoznaju kroz proizvod FRIZANTIN G40, koji će se prvi pojaviti na tržištu. FRIZANTIN G40 pripada najnovijoj generaciji antifriza. Ovaj proizvod koristi tehnologiju hibridne organske kiseline (Si-OAT) i kombinuje prednosti antifriza koji sadrže i koji ne sadrže silikate. Pruža odličnu zaštitu od korozijei dugog je radnog veka.

glysantin-logo.jpg
NAZAD NA VESTI