Adeco team building u Banji Vrujci | Adeco


Proizvodnja motornih i industrijskih ulja i specijalnih tečnosti

Proizvodni program +
ADECO VESTI
8
APR
Adeco team building u Banji Vrujci

U  Banji Vrujci, u hotelu Vrujci, od 5.-7. aprila održan je team building kompanije Adeco. Učesnici ovogodišnjeg team buildinga bili su direktori kompanije, direktori sektora (prodaja i nabavka; proizvodnja; kontrola kvaliteta, logistika; magacin i otprema; finansije i računovodstvo; marketing i razvoj), menadžeri domaće prodaje i izvoza, članovi prodajnih timova i ostali zaposleni iz sektora prodaje i nabavke.

Team building je započet u petak 5. aprila, sastankom domaće prodaje. U subotu je predavač Vladimir Bogojević održao veoma zanimljivo predavanje koje je obuhvatilo dve glavne teme – „Kako da uspostavite dobre međuljudske odnose“ i „Timski rad“. Nakon završenog predavanja učesnici su drugi deo dana proveli u slobodnim aktivnostima. Neki su se opuštali u prijatnoj šetnji, neki su bili na bazenu ili masaži, a neki su se oprobali svoje košarkaško znanje na košarkaškom terenu. Subotnje veče obeleženo je svečanom večerom sa zabavnim programom.

Team building je obeležila sjajna atmosfera, sa puno smeha, pesme i druženja. Svi učesnici poneli su kući mnogo uspomena koje će se dugo prepričavati kao i mnogo pozitvnih utisaka koji će sigurno doprineti još boljem timskom radu i međusobnom razumevanju među svim zaposlenima u kompaniji Adeco.

 

NAZAD NA VESTI